Tien handige en inspirerende websites

Speciaal voor de online Woonkrant hebben wij tien leuke, nuttige en stijlvolle websites voor u geselcteerd, waar u terecht kunt voor praktische informatie, handige tips en inspirerende woonideeën.

Wooninspiratie

Ikwoonfijn.nl
Ikwoonfijn.nl is een online platform van particulieren voor particulieren, met unieke foto’s van ‘echte’ inrichtingen.

Wooninspiratie.nu
Leuke, nieuwe blog met van alles op het gebied van design en interieur.

Woonmagazines

Woonstijl
Digitale editie van het grootste woonmagazine van Nederland, boordevol trends, tips en ideeën voor huis en tuin.

VT Wonen
Digitale versie van het bekendste woonmagazine van Nederland. Genomineerd voor beste website in de categorie Huisvesting en interieur 2013.

Klussen en inrichten:

KARWEI
KARWEI is één van de grootste bouwmarktformules van Nederland en richt zich op de moderne doe-het-zelver. Genomineerd voor beste website in de categorie Huisvesting en interieur 2013.

IKEA
Woonwarenhuis IKEA is al decennia niet meer weg te denken uit Nederland. In bijna elk huis is wel een IKEA-product te vinden. Genomineerd voor beste website in de categorie Huisvesting en interieur 2013.

Woonruimte kopen of huren:

Funda
Website met het aanbod van vrijwel alle NVM-makelaars. Verkozen tot beste website in de categorie Huisvesting en interieur 2013.

Pararius
Pararius is een onafhankelijke website voor vraag en aanbod van huurwoningen in Nederland. Genomineerd voor beste website in de categorie Huisvesting en interieur 2013.

Belangenverenigingen

Vereniging Eigen Huis
Vereniging Eigen Huis komt op voor de belangen van iedereen die een eigen woning heeft en stelt haar expertise en kennis ter beschikking van zo’n 700.000 leden.

Woonbond
De Vereniging Nederlandse Woonbond vertegenwoordigt ruim de helft van alle hurende Nederlanders en daarmee meer dan 1,5 miljoen huishoudens.